corona update

Update 13 oktober

Ons (film)theater was gelukkig al aangepast a.h.v. een landelijk goedgekeurd protocol om veiligheid en afstand te bieden. Een bezoek aan De Winsinghhof kan dus veilig, maar we passen het maximum aantal bezoekers aan naar 30.


Het betekent dat de CINEMA kan door blijven draaien zoals gepland, omdat we daar altijd al een maximum van 30 toepasten.

Voorstellingen in het THEATER gaan alleen door als er nog geen 30 kaarten waren verkocht, zodat we dat maximum niet overschrijden.

Waarom blijven wij open?


Om te blijven voortbestaan kunnen wij het ons niet permitteren dicht te gaan, tenzij de overheid dit oplegt. Met alle artiesten en boekingskantoren zijn overeenkomsten gesloten die geldig blijven zolang wij open mogen, ook al is dit voor minder mensen. Door alle maatregelen zorgen we voor een veilig (en gezellig) bezoek en houden we het aantal bewegingen zo klein mogelijk.

Welke maatregelen hebben wij in onze cinema?


- Mondkapje is verplicht bij entree en vertrek. Op de plek zelf mag het mondkapje af.

-Desinfectiemiddelen staan op meerdere punten in het theater. Gebruik ze alstublieft.

- Kassa is vooraf gesloten, dus koop uw kaarten van tevoren en liefst online.

- Horeca en garderobe blijven gesloten. Uw jas en tas mogen mee de zaal in.

- De voordeur gaat een half uur voor aanvang open. We vragen u niet te vroeg aanwezig te zijn om doorstroming naar de zaal op gang te houden.

- Toiletbezoek vooraf is lastig door de indeling van het gebouw. Ga liefst voor uw komst nog naar het toilet.

- Onze luchtventilatie werkt met continu aanvoer van verse lucht in de zaal. De installatie wordt om de paar maanden getest i.p.v. eens per jaar zoals voorheen.

- Onze fysieke kassa (Brink 10 te Roden) blijft geopend op:
dinsdagen (10-12 u) en vrijdagen (15-17 u)

Maatregelen gelden t/m woensdag 11 november 2020, tenzij maatregelen eerder aangepast worden.

Tot slot
Als een voorstelling niet door gaat of verplaatst wordt, ontvangt u daarover persoonlijk bericht. Door de online verkoop hebben we uw gegevens en kunnen we u goed bereiken. Onze medewerkers werken ook zoveel mogelijk thuis, waardoor wij telefonisch niet bereikbaar zijn, maar de mail lezen wij regelmatig.

Mocht u zelf vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via kassa@theaterroden.nl